Gerhard van de Pol Adniek van Donkersgoed
Gerhard van de Pol Adniek van Donkersgoed Broekhuis

Overeenkomst Broekhuis Groep SDC Putten

8 juni 2019 om 12:57 Sport/sport Deel je nieuws

Op 19-04-2019 hebben Gerhard van de Pol Brand & Pr van de Broekhuis Groep en Adniek van Donkersgoed commerciële zaken van SDC Putten de clubbonusovereenkomst ondertekend.





Gerhard van de Pol  “Wij voelen ons zeer  verbonden met het lokale verenigingsleven en dragen sportverenigingen graag een warm hart toe. Dat doen we met de Broekhuis Clubbonus. Ook SDC Putten sponsoren wij met de Broekhuis Clubbonus. Iedere keer als verenigingsleden of ouders van jeugdleden bij Broekhuis komen dan sponsoren wij de clubkas.”

 € 150,- bij de koop van een nieuwe of gebruikte auto (alle Broekhuis merken )

€ 25,- bij schadeherstel, met een factuurbedrag hoger dan € 500,  ( alle Broekhuis merken )

€ 15,- bij onderhoud aan de auto, met een factuurbedrag hoger dan € 100, ( alle Broekhuis merken )

 
“Het succes van de Broekhuis Clubbonus zit in een betrokken en enthousiaste houding van de vereniging.  Met de sponsorcommissie is afgesproken dat de Clubbonus op effectieve wijze wordt gepromoot: in het clubhuis, in het clubblad en op het veld. Met deze inzet vertrouwen wij erop dat we veel leden van SDC Putten  en Businessleden als klant mogen verwelkomen.”   

 

Hoofdtrainer Cesco Achterberg start de Broekhuis clubbonus.

 

Als eerste deelnemer van de Broekhuis clubbonus mogen wij onze nieuwe hoofdtrainer Cesco Achterberg begroeten,hij nam maar liefst twee auto`s af bij de Broekhuis Groep.

Hopelijk volgen vele leden van SDC Putten dit voorbeeld.

 
De Broekhuis Groep vertegenwoordigt 13 automerken – Jaguar, Landrover, BMW, Ford, MINI, Opel, Peugeot, Seat, Skoda, Volkswagen, Audi, Fiat en Volvo – in 47 vestigingen. Naast het dealer schap is Broekhuis actief op het gebied van schadeherstel, leasing, bedrijfswageninrichting en financiële diensten. www.broekhuis.nl

 

Spelregels

In aanmerking komen de leden van SDC Putten de ouders van jeugdleden maar ook een ieder die de vereniging een warm hart toedraagt. Bij iedere transactie met Broekhuis heeft SDC Putten  recht op de genoemde geldbedragen.

Het sponsorbedrag wordt 1x uitbetaald, dus aan 1 vereniging. Indien een lid van SDC Putten ook lid is van een andere vereniging welke gebruik maakt van de Broekhuis Clubbonus zal hij/zij een keus moeten maken welke vereniging het geld krijgt.
Als leden een transactie doen bij Broekhuis dan deponeren zij  bij SDCP hun  naam en kenteken in de daarvoor aangeschafte bus , of via mail naar cz@sdcputten.nl Privacy is gewaarborgd.

De Penningmeester houdt de score bij in een Exellijst en dient deze  2 maal per jaar in bij Broekhuis Groep.

 

Doet u ook mee met de clubbonus  en ondersteun de voetbalvereniging SDC Putten.

Commerciële Zaken SDC Putten Adniek van Donkersgoed cz@sdcputten.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie