Walk&Talk voor werkzoekenden in de Bibliotheek Noordwest Veluwe

14 juni 2019 om 14:57 lokaal Deel je nieuws

De Bibliotheek Noordwest Veluwe organiseert samen met Welzijn Putten Walk&Talk bijeenkomsten voor werkzoekenden. Elke maand hebben werkzoekenden de mogelijkheid om elkaar op een vaste dag en tijd te ontmoeten. Tijdens Walk&Talk bijeenkomsten kunnen zij ervaringen met elkaar delen, contacten leggen en krijgen zij tips en suggesties die helpen in hun zoektocht naar een geschikte baan.

Maandagochtend 24 juni gaan we aan de slag met het maken van een “mindmap”. De deelnemers gaan in deze creatieve sessie aan de slag met het (letterlijk) in kaart brengen van hun carrière pad, wensen en mogelijkheden.  Je hoeft niet creatief te zijn om mee te kunnen doen, dus laat je hierdoor niet afschrikken.

Op maandag 24 juni zijn de deuren van de bibliotheek Putten aan de Brinkstraat 56 geopend van 09.30-11.30 uur. De workshop start om 10 uur. Deelname aan de Walk&Talk is, net als de koffie en thee, gratis.

Kijk voor meer informatie en contactpersonen op www.bibliotheeknoordwestveluwe.nl of op www.welzijnputten.nl aanmelden is niet nodig.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie