Spinningmarathon bij heropening Albert Heijn Putten leverde 4.600 euro op voor stichting Spieren voor Spieren.
Spinningmarathon bij heropening Albert Heijn Putten leverde 4.600 euro op voor stichting Spieren voor Spieren. Albert Heijn/Ruben Schipper

Vernieuwde Albert Heijn Putten weer open

3 juli 2019 om 14:14 Nieuws

PUTTEN Albert Heijn in Putten is, na een ingrijpende verbouwing, weer open. De supermarkt heeft nu het allernieuwste winkelconcept.

De heropening van de winkel volgde direct op het einde van een 24-uurs spinningmarathon die door de Albert Heijn was georganiseerd. Hiermee werd maar liefst 4.600 euro aan sponsorgelden binnengehaald, bestemd voor de stichting Spieren voor Spieren.

De heropening wordt uitgebreid gevierd met klanten. Tot en met zaterdag 6 juli zijn er proeverijen, winacties en andere leuke activiteiten. ,,Zo geeft gymnastiekvereniging Orion, die onlangs het NK jazzdans won, zaterdag een dansoptreden", aldus supermarktmanager Marleen Bouman.

Het afrekenen gaat sneller met zelfscankassa's. Opvallend is 'dry misting', een fijne verneveling van water waardoor groente en fruit langer vers blijven. Alles is met respect voor het milieu verbouwd, schrijft AH: ,,De supermarkt heeft LED-verlichting en een installatie waarmee warmte terug wordt gewonnen. Gas wordt niet meer gebruikt en dat levert een forse energiebesparing op."

Marleen Bouman is sinds kort de supermarktmanager van Albert Heijn Putten. Zij kent de winkel echter goed, want ze heeft er al eens eerder gewerkt. ,,Het voelt een beetje aan als thuiskomen. Ik heb het hier prima naar mijn zin." Na de grote vakantie staan er weer allerlei leuke activiteiten op het programma. Die worden onder andere aangekondigd op de Facebookpagina van de winkel. ,,Ook willen we dit jaar ons parkeerterrein vernieuwen: de vakken groter maken en de toegankelijkheid verbeteren. Daar doen we veel klanten een plezier mee."

Voortaan is Albert Heijn aan de Voorthuizerstraat 2 in Putten elke dag een uur langer open. De openingstijden van maandag tot en met zaterdag zijn van 8.00 tot 21.00 uur.

Bart Belterman
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie