Medewerker overhandigt de boeken aan Jelmer Beukema en Fred Verhoef
Medewerker overhandigt de boeken aan Jelmer Beukema en Fred Verhoef Eigen foto

Boeken voor de voedselbank

4 juli 2019 om 14:19 lokaal Deel je nieuws

In februari en april heeft bij Boekhandel Het Boekpunt in Putten de actie ‘geef een boek cadeau’ plaatsgevonden. Hierbij konden klanten voor € 2,00 het boek ‘Kruistocht in Spijkerbroek’ of ‘Kikker is kikker’ kopen.

Dat boek konden ze uiteraard voor zichzelf houden maar ook doneren aan de voedselbank in Harderwijk, Ermelo en Putten.

Vorige week mochten bijna honderd boeken overhandigd worden aan de voedselbank. De voedselbank deelt niet alleen eten en drinken uit, ook wordt aandacht geschonken aan de verjaardagen van kinderen en wordt er gratis kleding beschikbaar gesteld.

Afgelopen jaar heeft de voedselbank een kleine negenduizend voedselpakketten uitgedeeld. Er zijn daar zestig vrijwilligers actief. In Putten werden wekelijk rond de vijfendertig tot veertig pakketten uitgedeeld. Op jaarbasis loopt dit tegen de tweeduizend pakketten in Putten. In de pakketten van de voedselbak worden producten gedaan variërend van brood, zuivel, deegwaren, broodbeleg en nog veel meer. Het Boekpunt wil alle klanten hartelijk bedanken voor het meewerken aan deze actie! De prentenboeken werden overhandigd aan Jelmer Beukema en Fred Verhoef, beiden werkzaam voor de voedselbank.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie