Afbeelding
Erik Rudolfs

Hakim op Boom In'' Putten

5 juli 2019 om 16:10 lokaal

PUTTEN In het winkelcentrum Putten wordt op zaterdag 13 juli van 14.00 uur tot 17.00 uur het BOOM IN' Putten gehouden. Het hele gezin is welkom voor een middag vol optredens en activiteiten. Dit jaar komt Hakim optreden, bekend van Sesamstraat.

Sinds 2016 organiseren de VVV Putten en Cultuurkust met hulp van de WCP het evenement BOOM IN´ Putten. Andere jaren startte het feest met een festival in de bossen van Putten, met kampvuurtjes, optredens en eten. Helaas bleek dat onderdeel niet meer haalbaar voor de organisatie, waardoor alle aandacht is komen te liggen op de zaterdagmiddag en op kinderen.

De hele middag is er van alles te doen en beleven. Kindcentrum Putten is traditiegetrouw aanwezig, de burgemeester van buiten leert jou kampvuur maken in een blikje, bij de Rabobank kan men timmeren en maak samen met VDBS een Bijenhotel en 'red de bij!'. Met een vijzel en kruiden kan er een echte bomenthee bij Pluk&Proef worden geproduceerd en HoutTerug maakt de mooiste gezichtjes met schmink. Ook kan er muziek worden gemaakt, is er een straattheater inclusief een gratis voorstelling van Hakim.

HAKIM Hakim, is een Nederlands-Algerijnse theaterartiest en mimespeler, die bij het grote en kleine publiek bekend is door zijn rol in Sesamstraat. Naast zijn televisieoptredens maakt Hakim succesvolle theater- en cabaretvoorstellingen, vertelt hij verhalen en schrijft hij boeken. Hij haalt zijn inspiratie uit de vreemde problemen van de grote mensenwereld en vertaalt die raak en vaak vol humor naar de wereld van kinderen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie