Muziek Terras in Winkelcentrum Putten
Muziek Terras in Winkelcentrum Putten ByGeelco

Livemuziek op bijna alle terrassen in Putten

12 juli 2019 om 16:01 lokaal Deel je nieuws

Sfeervolle muziek, mooie stemmen, lekkere drankjes en heerlijke gerechten. Zaterdag 20 juli en 3 augustus van 15.00 uur tot 18.00 uur wordt er op bijna alle terrassen in Winkelcentrum Putten muziek ten gehore gebracht. Of je nu heerlijk wilt shoppen met een muziekje op de achtergrond of achterover wilt leunen op het terras terwijl de vrolijke en sfeervolle muzieknoten om je heen zwieren, in Putten ben je op de juiste plek.

Kees Coenen, Jeffrey Doppenberg & Huub van der Mijnsbrugge van de band Cannon Fire zorgen voor heerlijke 60's & 70’s rockclassics bij De Hertogh. Zij spelen van Johnny Cash tot Led Zeppelin en van CCR tot Jimi Hendrix. Bij Visgilde Foppen op het terras zorgt Fabrizio quissanga voor heerlijke Portugese muziek en bekende Engelse hits. Hij is een rasechte entertainer en maakt er altijd een feestje van.

Simon van Rooij, bekend van The Voice of Holland begeleidt zichzelf op gitaar en zingt met rauwe en soulvolle stem bij Limburgia op het terras. Matt Blue Duo maakt er een sfeervolle middag van bij De Heerdt. Fantasierijk en heerlijk op de achtergrond is de lichte harpmuziek van HarPetra die de aandacht trekt bij IJssalon De Parel.

Een ontspannen sfeer met folk, country, Tex-Mex, Ierse ballads en pubsongs vind je bij Cava22 met Jos Jongeling en met de swingende noten van Willem Hendrikse zal de kip nog lekkerder doen laten smaken bij Chicky’s Fresh Potatoes.  

Het Muziekterras wordt georganiseerd door VVV Putten+ in opdracht van Winkelcentrum Putten.
 

Willem Hendrikse
Fabrizio quissanga
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie