Groep 1 en 2 van basisschool De Akker op het bordes van Kasteel De Vanenburg
Groep 1 en 2 van basisschool De Akker op het bordes van Kasteel De Vanenburg Gerlies Schuit

Een prinsheerlijke ervaring op Kasteel De Vanenburg

15 juli 2019 om 16:37 lokaal Deel je nieuws

Kinderstemmen vullen de kasteeltuinen van Kasteel De Vanenburg. Spanning heerst, want wie gaat er naar huis als echte prins of prinses?! Tijdens het prinsheerlijk uitje op maandag 15 juli gingen de kleuters van basisschool De Akker uit Putten op ontdekkingstocht.

Het was educatieve en interactieve ochtend voor de kleuters van De Akker. De ochtend begon met verhalen over de rijke historie van het 17e-eeuwse landgoed.  Vervolgens gingen de kleuters van groep 1 en 2 met een kastelenpaspoort op zak, leuke en deftige opdrachten doen, om aan te tonen dat zij prins of prinses waardig zijn. Alle kleuters zijn geslaagd! Op het bordes zwaaien zij nog even koninklijk naar de camera, voor een echt statieportret. De stoere prinsen en beeldschone prinsessen gaan weer terug naar school. Zij zijn een prinsheerlijke ervaring rijker.

Zo biedt een bezoek aan Kasteel De Vanenburg voor ieder een onvergetelijke ervaring. “Of het nu gaat om een schoolexcursie, kopje koffie op het terras, exclusief diner, vieren van een jubileum, vergadering, bruiloft of meerdaags congres. Elke bijeenkomst is uniek en verdient onze persoonlijke aandacht,” vertelt Bernhard Baan, General Manager van Kasteel De Vanenburg.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie