Pip Alblas komt optreden tijdens Muziek Terras in Winkelcentrum Putten
Pip Alblas komt optreden tijdens Muziek Terras in Winkelcentrum Putten Pip Alblas

Live optredens van bekende artiesten tijdens Muziek Terras

27 juli 2019 om 09:31 lokaal Deel je nieuws

Velen kijken alweer uit naar het Muziek Terras in Winkelcentrum Putten! Zaterdag 3 augustus is de 2e editie van dit sfeervolle zomermiddag event. Tijdens of na het shoppen, in het gezellige winkelcentrum, met de vele verrassend winkeltjes, kun je genieten van live optredens op bijna alle terrassen tussen 15.00 en 18.00 uur.

Ontspannen deuntjes, mee zingen op de laatste hits en je laten verleiden tot swingende dansmoves.

Wie kent ze nog van The Voice of Holland; Pip Alblas en Iris Noëlle. Zij spelen beide onder begeleiding van gitaar covers en eigen liedjes met hun geweldige heldere stemmen. Iris bij het terras van De Heerdt en Pip kun je horen op het terras van Ons Plekje en IJssalon De Parel.

Ivar on Sax is een jonge hippe saxofonist die op zijn 14e begon met het improviseren op dancemuziek. Afgelopen 2 jaar was hij de saxofonist van ‘De Toppers’ in een uitverkochte Arena. En nu speelt hij bij De Hertogh tijdens het Muziek Terras.

Een ontspannen sfeer met folk, country, Tex-Mex, Ierse ballads en pubsongs vind je bij Cava22 met Jos Jongeling en met de swingende noten van Willem Hendrikse zal de kip nog lekkerder doen laten smaken bij Chicky’s Fresh Potatoes.

Alexander del Prado heeft een bijzonder aangenaam rauw geluid en speelt bij Limburgia, songs op gitaar recht uit het hart van Amerika. Denk aan cowboys, truckers en coal miners. Om de hoek bij Visgilde Foppen, vind je Sured. Hij is een singer songwriter op gitaar en heeft aanstekelijke eigen liedjes en een volwassen geluid. Op het terras bij 2Brothers kun je mee zingen met de classics gezongen door Erik van Houten.

Het Muziekterras wordt georganiseerd door VVV Putten+ in opdracht van Winkelcentrum Putten.

Iris Noëlle komt optreden tijdens Muziek Terras
Alex de Prado speelt live tijdens Muziek Terras
Sured speelt live tijdens Muziek Terras
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie