Afbeelding
Gaetan Dardenne Creativecreatures.be

Putten krijgt nieuw kunst- en cultuurevenement

29 juli 2019 om 09:49 lokaal

PUTTEN Straatacts, acrobatiek theater, kunstenaars en livemuziek. Het is een kleine greep uit het aanbod tijdens KIEK es Putten op zaterdag 10 augustus. Het evenement wordt voor het eerst georganiseerd in Winkelcentrum Putten.

Kunstenaars kunnen tijdens het evenement hun technieken en hun werk laten zien. Ook kunnen bezoekers hun eigen kunstwerk schilderen en worden er diverse workshops en demonstraties gegeven waarbij bezoekers soms ook zelf aan de slag kunnen gaan.

KUNSTMARKT Midden in het dorp wordt een podium opgebouwd waar onder meer de plaatselijk band Ned Need zal optreden met covers. Daartegenover vindt een kunstmarkt plaats met kunstobjecten en demonstraties.

DRAKENHOEDERS Al slenterend door de winkelstraten kunnen bezoekers zomaar de 'laatste der drakenhoeders' tegen het lijf lopen. Hij is op pad met een uitgestorven gewaand, maar springlevend en vuurspuwend drakenskelet. Ook brengt Fullstop de wereld van boeken tot leven door middel van circus, muziek, theater en dans. Het resultaat is een heerlijke soep van lievelingspersonages.

PROGRAMMA KIEK es Putten vindt plaats in Winkelcentrum Putten tussen 13.00 uur en 17.00 uur.  Het volledige programma met plattegrond wordt tijdens het evenement verspreid en zal verkrijgbaar zijn bij de verschillende stands. Alle activiteiten en voorstellingen zijn gratis toegankelijk.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie