Snoepgroente.
Snoepgroente. Archief BDU Media

Start nieuwe groep Fit4Joy voor meiden

3 augustus 2019 om 07:30 Zorg

PUTTEN Er start weer een nieuwe groep van Fit4Joy op dinsdag 1 oktober Deze najaarseditie is speciaal voor meiden van 12 tot en met 17 jaar. Fit4Joy is een programma over gezonde leefstijl.

In dertien weken gaan de meiden aan de slag met een sportcoach, diëtist en gedragsdeskundige. De jongeren en ouders doen veel goede ideeën op over gezond eten en hoe ze op een leuke manier kunnen bewegen. Fit4Joy is geen streng dieet volgen. Het belangrijkste is dat jongeren zich beter en gelukkiger gaan voelen. Er staan drie thema's centraal: sport & bewegen, voedingsadvies en vaardigheidslessen.

De deelnemers komen elke dinsdag van 16.00 tot 18.00 uur bij elkaar. De eerste bijeenkomst zal zijn op dinsdag 1 oktober, het programma duurt tot en met dinsdag 17 december. Deelname aan Fit4Joy is gratis. Van de jongeren wordt wel tijd, energie en enthousiasme gevraagd. Daarnaast verwachten we dat de ouder/verzorger er net zo in staan.

Aanmelden kan tot en met 23 september, Fit4Joy gaat door bij een minimale deelname van acht meiden.
Opgeven kan via www.jongputten.nl/jogg of door contact op te nemen met Jeugd-Punt of JongPutten via 06-30994018 of jong@putten.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie