Kas Kraker tijdens Putten ruimt op! in Winkelcentrum Putten
Kas Kraker tijdens Putten ruimt op! in Winkelcentrum Putten Myra de Groot entertainment

Putten ruimt op!

16 augustus 2019 om 17:39 Evenementen Deel je nieuws

Het is tijd voor SALE in Winkelcentrum Putten! De najaarsleveringen komen alweer volop binnen waardoor er ruimte gemaakt moet worden voor de nieuwe collecties. Tijdens Putten ruimt op! op vrijdag 23 en zaterdag 24 augustus worden de laatste restjes van de zomercollectie verkocht voor kleine prijsjes.

Niet alleen kleding maar ook bijvoorbeeld zonnebrillen, make-up en interieur artikelen worden aangeboden voor bodem prijzen. Scherpe aanbiedingen, leuke koopjes en aantrekkelijke acties vullen het dorp.

Tijdens Putten ruimt op! komt Kas Kraker de Sleutelbewaker naar Winkelcentrum Putten. Kas bewaakt de Kluis waar allerlei waardebonnen en producten van de ondernemingen van het winkelcentrum in zitten. Probeer de Kluis te kraken en win een mooie prijs!

Met vrolijke livemuziek, een drankje op het terras en een lekker zonnetje beloofd het een gezellige dag te worden.

Het is ook bijna weer tijd om de garderobe aan te vullen met de nieuwe najaarsmode. Tijdens de Mode & Trenddag op zaterdag 14 september showen modellen de nieuwste trends op de catwalk en rode lopers. Putten is het modecentrum van Midden Nederland met een zeer gevarieerd aanbod en veel mooie zelfstandige winkels, waar parkeren gratis is.

Zie voor uitgebreide informatie www.winkelcentrumputten.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie