De Telefooncirkel Putten zoekt 2 vrijwillige coördinatoren

22 augustus 2019 om 13:28 Overig Deel je nieuws

De Telefooncirkel is een dienst waarbij vrijwilligers elke ochtend bellen naar inwoners uit Putten die behoefte hebben aan regelmatig contact. Het gaat om mensen die het prettig vinden om aan het begin van de dag gebeld te worden. De vrijwilligers van de Telefooncirkel zorgen ervoor dat mensen gemotiveerd en met een goed gevoel aan hun dag beginnen.

 

De Telefooncirkel biedt de zekerheid dat er iedere morgen iemand belt. De dagelijkse telefoontjes hebben zowel een sociale als een controlerende functie. Als men alleen woont kan dit een veilig gevoel geven. De Telefooncirkel in Putten is niet leeftijdgebonden: iedereen kan zich -om wat voor reden dan ook- aanmelden.

 

Vanwege het vertrek van de huidige coördinator is de Telefooncirkel op zoek naar 2 nieuwe coördinatoren. Er is voor een duo gekozen, zodat het werk verdeeld kan worden. De coördinatoren zorgen er onder andere voor dat de bel-roosters worden gemaakt, dat er een intake is met nieuwe cliënten en dat er max. 4x per jaar een vergadering wordt georganiseerd in samenwerking met Stichting Welzijn Putten. De tijdsbesteding komt neer op 2 à 3 uur per week.

 

Heeft u belangstelling voor de functie? Neem dan contact op met de huidige coördinator Barbara, telefoonnummer 06-1032866.

U kunt ook een mail sturen naar: henn.rook@planet.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie