Marck Anthony Bos en Ruben Bos
Marck Anthony Bos en Ruben Bos Farren van Wyk

Puttense basketballers gaan hogerop

25 augustus 2019 om 21:52 Overig Deel je nieuws

PUTTEN Vorig seizoen werden ze samen nog kampioen bij basketbalvereninging Volic, maar dit jaar zullen ze tegen elkaar komen te staan. Marck Anthony Bos en Ruben Bos gaan de uitdaging aan en spelen aankomend seizoen eredivisie basketbal.

Marck Anthony gaat bij Uball in Utrecht spelen en Ruben is gevraagd bij het team van Landstede in Zwolle. Marck Anthony, spelend als guard en scherpschutter, speelt al jaren met plezier basketbal bij Volic in Putten maar was toe aan een nieuwe uitdaging. Ruben, nu bezig met het 2e seizoen, krijgt een kans door zijn lengte, snelheid en scorend vermogen. Het niveau is wel anders: van 3e klasser gaan ze naar eredivisie-niveau maar de trainers hebben er alle vertrouwen in dat ze dit gaan redden.

Hierdoor is het team onder de 16 bij Volic hard op zoek naar nieuwe enthousiaste leden. Aangezien dit een gemengd team is, zijn zowel jongens als meisjes van harte welkom om een aantal proeftrainingen te volgen. Volic heeft al vaker talenten mogen afleveren. Meerdere jeugdleden hebben op hoger niveau mee kunnen spelen waarbij één lid zelfs als jeugdinternational jaren mee heeft gedraaid. Ook hebben verschillende leden in regio-selectieteams meegespeeld. Volop kansen dus als je hogerop wilt komen, maar ook als je gewoon voor je plezier wilt basketballen, ben je hier aan het goede adres. Meer informatie is te vinden op www.volic.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie