"Fontanus" in de Oude Kerk Pieter Slofstra

Start nieuw zangseizoen Mannenkoor "Fontanus"

30 augustus 2019 om 11:14 Verenigingen Deel je nieuws

Alle scholen in onze regio zijn weer begonnen. Dus is, voor de meesten, de vakantie alweer verleden tijd. Dat geldt ook voor de mannen van het Christelijk Interkerkelijk Mannenkoor "Fontanus".

De repetities zijn weer begonnen, op het vaste tijdstip van 20.00 uur op dinsdagavond in De Aker. Er start een nieuw zangseizoen met mooie optredens in het vooruitzicht. “Mooi” heeft dit jaar een dubbele betekenis. In de eerste plaats voor wat betreft de liederen en in de tweede plaats omdat “Fontanus” een volledig nieuwe outfit heeft aangeschaft. De strakke, misschien wat sombere, smoking is vervangen door een mooi eigentijds kostuum met bijpassend overhemd en stropdas. Dankzij de steun van betrokken sponsors was dat mogelijk.

Mannenkoor “Fontanus” bestaat momenteel uit zo'n 100 enthousiaste leden uit Putten en omgeving. Het koor staat sinds 2011 onder de inspirerende leiding van Evert van de Veen.

Elke dinsdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur wordt serieus geoefend maar er is zeker ook ruimte voor gezelligheid en ontmoeting. “Fontanus” is een hechte vriendenclub van mannen die met elkaar meeleven.

Op zich is 100 leden een mooi aantal, maar ook nieuwe leden zijn van harte welkom. Wanneer je, na je vakantie het gevoel hebt dat je eigenlijk best een keer mee zo'n oefenavond wilt meemaken, kom dan gewoon een of meer avonden, geheel vrijblijvend naar De Aker. Het is echt fantastisch om met 100 man te zingen over je geloof. Aarzel niet en kom een keer kijken. Voor je het weet, sta je enthousiast mee te zingen!

 

Meer informatie over het koor is te vinden op de website: www. mannenkoorfontanus.nl.

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie