Basiscursus EHBO

5 september 2019 om 21:26 Verenigingen Deel je nieuws

De afkorting EHBO staat voor "Eerste Hulp Bij Ongelukken".

Een ongeluk zit helaas in een klein hoekje.......

Het grootste deel van de ongelukken gebeurt gewoon thuis, op het werk of op het sportveld: een verbrande vinger, een schaafplek, een verstuikte enkel. Iedereen kan helpen, als hij maar wil en weet hoe.

Of iemand verslikt zich of krijgt een hartaanval: geen bloed te zien, maar zonder snelle en goede hulp kan hij wel overlijden.

Ruim 300.000 mensen in Nederland hebben al het eenheidsdiploma EHBO. Ze hebben een cursus gevolgd en een examen gedaan. Door jaarlijkse vervolglessen houden zij hun kennis en vaardigheid op peil.

Als u er zeker van wilt zijn dat er een EHBO'er in de buurt is als er wat gebeurt, dan zou u zelf een cursus kunnen volgen. Deze site wijst u de weg naar het EHBO diploma, dat u kunt behalen door het volgen van een basis cursus bij EHBO vereniging Putten. Deze cursus wordt gegeven door een ervaren docent en volgens de nieuwste druk van oranjekruisboek ,nu ook met kinder- EHBO aantekening , bij voldoende deelnemers start de cursus oktober ’19.

Voor info en aanmelden www.ehbo-putten.nl

komt u ook  de kosten voor de cursus van ongeveer 12 lessen inclusief lesmateriaal 1 keer examen en koffie of thee bedragen 210 euro, de meeste ziektekostenverzekeraars vergoeden deze geheel of gedeeltelijk  .

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie