Mooie lob over de doelman, 4-0 Rood Wit
Mooie lob over de doelman, 4-0 Rood Wit T. van Bloemendaal

Goed spelend Rood-Wit wint overtuigend tegen Prins Bernhard

8 september 2019 om 20:01 Voetbal Deel je nieuws

07-09-2019, Putten: Rood Wit bepaalde de hele wedstrijd het spel en het enige wat er de eerste helft ontbeerde waren de doelpunten. Met o.a. goede kansen voor Johan van den Brink en Wijnand van Pijlen had Rood Wit de wedstrijd al in de eerste helft op slot kunnen gooien. Het duurde echter tot de 40e minuut toen Bram Doppenberg de voorzet van links van Justin Bos doeltreffend kon afronden, 1-0.

Ook de tweede helft begon Rood Wit geconcentreerd aan de wedstrijd. Ondanks dat er een flink aantal nieuwe (jeugdige) spelers in de selectie zijn opgenomen zitten er na pas enkele oefenwedstrijden al mooie patronen in het spel en is het leuk om te zien. Dat het ook resultaat heeft kwam in de tweede helft tot uiting. In de 53e minuut  werd een mooie voorzet door Johan van den Brink met een strak schot in de kruising binnen geschoten. Een vrije trap van Wijnand van Pijlen werd door Gerwin van Nieuwenhuizen goed binnen gekopt, 3-0. Doelman Sytse Bronkhorst werd daarna nog twee keer gepasseerd door Winand van de Kamp, eerst door een mooie lob en daarna na een mooie crosspass van Daniël Gerritsen strak over de grond in de hoek, eindstand 5-0. Donderdagavond speelt Rood-Wit de laatste wedstrijd van deze bekerronde uit tegen ’t Harde om 20.00 uur. Bij winst eindigt Rood-Wit als eerste in deze poel.

Rood Wit scoort snoeihard, 2-0
Rood Wit scoort 1-0