Mode- & Trenddag in Winkelcentrum Putten
Mode- & Trenddag in Winkelcentrum Putten Erik Rudolfs

Sprankelende modeshows in Winkelcentrum Putten

9 september 2019 om 09:53 Evenementen Deel je nieuws

Heb je ook zo’n zin om je kledingkast aan te vullen met de laatste trends, nieuwe kleuren en stylen? Kom dan zaterdag 14 september naar de Mode- & Trenddag in Winkelcentrum Putten en laat je inspireren tijdens de modeshows waar de mannequins de nieuwe najaarscollectie tonen.

Putten is het modecentrum van Midden Nederland met veel mooie zelfstandige winkels en een zeer gevarieerd aanbod. De ondernemers zijn enthousiast en halen dan ook alles uit de kast tijdens de Mode- & Trenddag voor een unieke mode en lifestyle beleving.

Op maar liefst 12 catwalks en rode lopers worden meer dan 40 sprankelende shows gegeven tussen 11.00-17.00 uur. Van kinder- en tienermode tot aan dames-, heren- en bruidsmode. Dus ogen en tijd te kort!

Naast kleding worden ook op verrassende wijze schoenen, accessoires, brillen en de laatste kooktrends gepresenteerd. Daarnaast zijn er geur-, huid- en make-up adviseuses aanwezig die je graag adviseren over de laatste trends.

Het programma en de tijden van de modeshows zijn te vinden op www.winkelcentrumputen.nl. Ook zullen op de dag zelf flyers worden verspreid.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie