SV Putten 2 start competitie zonder punten.
SV Putten 2 start competitie zonder punten. Nadine van den Bosch

SV Putten 2 onderuit in eerste competitiewedstrijd

14 september 2019 om 11:30 Overig Deel je nieuws

Vrijdagavond 19:00 was het voor SV Putten zover. Na de bekerwinst van woensdag, waarbij met penalty's werd gewonnen, stond de eerste competitiewedstrijd voor de deur. NSC Nijkerk 2 kwam op bezoek in de Putter Eng.

Na een stroeve start wisten beide ploegen de eerste 25 minuten niet te scoren, waardoor de brilstand nog op de klok stond in de rust. Na rust verslapte SV Putten en wist het in korte tijd 3 goals tegen te krijgen. Hierna wist SV Putten via Hendriksen en Rijkeboer terug te komen tot een 2-3 stand. Vlak daarna wist de ploeg uit Nijkerk gelijk terug te vechten door de 2-4 binnen te schieten. Uiteindelijk scoorde SV Putten 5 minuten voor tijd nog de 3-4, maar was daar te weinig tijd om de achterstand om te buigen in een gelijkspel.

Volgende week woensdag hoopt SV Putten 2 de eerste punten binnen te halen tegen APWC 1, 21:00 in de Putter Eng.