Dames OMS komend seizoen in de 1ste klasse

15 september 2019 om 14:43 Volleybal Deel je nieuws

Na eigenlijk een te korte aanloopperiode beginnen de dames van OMS aan een nieuw seizoen. Nadat de dames twee seizoenen achter elkaar p/d wedstrijden hadden gespeeld voor promotie naar de 1e klasse kreeg OMS alsnog de gelegenheid om te promoveren. 
Na een aantal trainingen en een 2-tal wedstrijden (verloren bekerwedstrijd tegen Langhenkel) en een nuttige oefenwedstrijd tegen Set-up'69 D2 staat de competitie dus voor de deur. 

Met een completer team gaan de dames proberen om een goed figuur te slaan in de 1ste klasse. En meteen staat er een flinke uitdaging op het programma, namelijk tegen de buren uit Ermelo. Pauwervoll is vorig jaar gedegradeerd uit de promotieklasse en zal toch één van de ploegen zijn die bovenin zal meedraaien. Voor OMS zal het zaak zijn om in de eerste wedstrijden punten te gaan verzamelen, zodat men kan aanhaken in de competitie. Een mooi voorbeeld voor de dames van OMS is het feit dat de heren van OMS bij het debuut in de derde divisie zich uiteindelijk wisten te handhaven. Een mooie uitdaging om dat zelf ook voor elkaar te krijgen. 

Kortom, aanstaande vrijdag gaat het beginnen met een thuiswedstrijd tegen Pauwervoll, de wedstrijd staat gepland om 21.00 in de Putter Eng in Putten.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie