Afbeelding
Terra Nova

Minigolfclinic bij Terra Nova in Nationale Sportweek

26 september 2019 om 13:00 Verenigingen

PUTTEN Terra Nova in Putten was het domein voor jeugdige minigolvers in het kader van de nationale sportweek. Verschillende scholen in Putten hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid een clinic minigolf te volgen op de banen van Terra Nova en 191 kinderen hebben hieraan meegedaan.

Oud Europees kampioen minigolf Henk Goris was twee dagen beschikbaar om de jeugd te vertellen over de ins en outs over minigolf. Leuk is ook dat onze plaatsgenoot Rick Beijnen in de nationale jeugdploeg zit (dit jaar voor het laatst) en daardoor vele plekken in Europa heeft bezocht zoals dit jaar Liepaja in Letland en Portugal. Vervolgens liet de coach van de jeugdploeg zien wat iemand met verschillende balletjes kan doen en kregen de kinderen daarna de kans het zelf te proberen. De kunst om niet te hard te slaan is wel één van de grootste uitdagingen.

Uiteraard hoopt de vereniging dat er nieuwe leden voor de minigolfclub de Veluwe uit voortkomen. Iedere woensdagavond vanaf 19.00 uur zijn er leden aanwezig om een ieder wegwijs te maken in deze sport. Op zondag 10 november kan men een training van de Nederlandse jeugdploeg bijwonen vanaf 10.00 tot 15.00 uur.

Afbeelding
Afbeelding
Bart Belterman
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie