Theaterconcert 12 oktober 2019
Theaterconcert 12 oktober 2019 Jan Tuijp

Concert Tamara Tol in theater De Dialoog Ermelo

30 september 2019 om 10:17 Muziek Deel je nieuws

Tamara Tol met ‘Hollandse vedettes van vroeger’

 

Wie kent ze niet…de prachtige klassiekers van Corry Brokken, Conny Vandenbos, Lenny Kuhr, Rita Hovink, Willeke Alberti of de meezingers van Imca Marina of de Zangeres Zonder Naam? Wat zou het mooi zijn om in de passende sfeer van het theater weer eens van deze pareltjes te genieten. De Hollandse vedettes van vroeger hebben de basis gevormd voor de Nederlandstalige zangeressen van nu. In het theaterconcert ‘Hollandse vedettes van vroeger’ laat zangeres Tamara Tol de liedjes van vroeger herleven.

Samen met haar band neemt ze u mee in een reis vol emoties, herkenbaarheid en nostalgie. La Mamma, Mijn ideaal, Net als toen, Milord, Roosje mijn roosje, Hij was pas achttien, In Den Haag is een laan, 15 jaar, Laat me alleen, De troubadour, Spiegelbeeld, Mijn dagboek, Het oude huis, Telkens weer, Heel even. En dit is nog maar een greep uit het grote repertoire van onze Hollandse vedettes van vroeger.

www.tamaratol.nl

 

zaterdag 12 oktober 2019, De Dialoog in Ermelo

Aanvang 20.15 uur

Toegangsprijs € 19,50 (inclusief pauzedrankje)

 

Kaartverkoop iedere dinsdagmorgen van 10.00-12.00 uur en elke donderdag van 14.00-20.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstelling aan de kassa van De Dialoog in Ermelo.

Reserveren kan ook via www.theaterdialoogermelo.nl

 

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie