Hulp gezocht bij herfstwandelingen voor basisscholieren.
Hulp gezocht bij herfstwandelingen voor basisscholieren. Geldersch Landschap & Kasteelen

Kinderen op weg helpen tijdens IVN-wandeling

3 oktober 2019 om 12:00 Natuur en milieu

PUTTEN ,,De volwassenen steken er zelf ook nog iets van op en het is vooral ook leuk om te doen!" IVN Nijkerk/Putten zoekt volwassenen die willen meehelpen tijdens herfstwandelingen voor de Puttense basisscholieren.

Om de kinderen op weg te helpen voor de educatieve wandelingen zijn (groot)ouders en andere volwassenen nodig, stelt de scholenwerkgroep van de lokale IVN. Wij denken dat het wel heel leuk zou zijn, als enthousiaste ouders, familieleden of grootouders mee willen helpen begeleiden. Vooral om de kinderen blij te maken met alles wat er in dit bos aan de natuur te beleven valt. Ondertussen vertellen onze scholengidsen het een en ander over de natuur."

De wandelingen vinden plaats van 7 tot en met 18 oktober in het Hoevelakens bos. Daar zijn nu onder meer veel paddenstoelen te zien. Elke wandeling duurt ongeveer drie kwartier en meestal worden er twee achter elkaar gepland. In de ochtenden gebeurt dat tussen half tien en half twaalf, 's middags tussen half één en half drie.

Belangstellenden kunnen contact opnemen met de coördinator van de scholenwerkgroep, Marijke Bakker: tel: (0341) 361709 of scholenwerkgroep@ivn-nijkerk.nl.

Johan van Beek
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie