Henny Wichers-Kuijl, mantelzorger samen met haar moeder mevrouw Kuijl, vaste bezoeker dagbegeleiding De Schauw.
Henny Wichers-Kuijl, mantelzorger samen met haar moeder mevrouw Kuijl, vaste bezoeker dagbegeleiding De Schauw. Eigen materiaal Zorggroep

Beleef de dagbegeleidingsdag op 26 oktober

4 oktober 2019 om 15:25 Maatschappelijk Deel je nieuws

Op zaterdag 26 oktober is er in de Schauw een ‘Beleef de dagbegeleidingsdag’ van 09.30 tot 13.00 uur voor ouderen uit Putten. Tijdens die ochtend kunt u ervaren wat dagbegeleiding inhoudt en of het iets voor u is. U kunt meedoen, meeluisteren, meekijken en zelfs mee-eten! Het is de bedoeling er een gezellige, fijne ochtend van te maken. Er is alle gelegenheid om vragen te stellen.

Met het klimmen der jaren kan het zijn dat u meer aan huis gebonden bent. Bijvoorbeeld als u slecht ter been bent, niet zoveel mensen spreekt of wat vergeetachtig bent. Wilt u weer meer doen? Of in contact komen met anderen? Dat kan bij dagbegeleiding in de Schauw en Elim.

Twijfel
“Dagbegeleiding, dat is toch niets voor mij?’ of ‘Ik red mij wel thuis’, zijn uitspraken die wij soms horen”, aldus een medewerker. “Dat is jammer, want de meeste mensen die over de drempel stappen zijn enthousiast.” Twijfelt u of het iets voor u is? Dan is de ‘Beleef een dagbegeleidingsdag” wellicht iets voor u.

“Ik zou dagbegeleiding niet willen missen”, aldus mevrouw Kuijl, vaste bezoeker van dagbegeleiding in de Schauw. “Het leven is fijner met dagbegeleiding”, meent haar dochter en mantelzorger Henny Wichers-Kuijl. Beiden zijn 26 oktober aanwezig om hun ervaringen te delen.

Aanmelding
U kunt de ‘Beleef de dagbegeleidingsdag’ kosteloos bijwonen. U dient zelf voor vervoer van en naar de Schauw te zorgen. Eventueel kunt u ook een familielid/mantelzorger meenemen. Er is een beperkt aantal plaatsen en daarom is vooraf aanmelden nodig (dit is mogelijk tot 21 oktober). Bel hiervoor 088 0563000 of mail: dagbegeleiding.putten@znwv.nl. Kijk voor meer informatie op www.znwv.nl/beleef.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie