Jos Tiekink, Algemeen Directeur McMain Software
Jos Tiekink, Algemeen Directeur McMain Software McMain Software

McMain Software heeft nieuwe algemeen directeur

7 oktober 2019 om 23:52 Nieuws Deel je nieuws

Jos P. Tiekink, zoon van oprichter Frank P. Tiekink, treedt in de voetsporen van zijn vader als algemeen directeur van McMain Software*. Mede doordat hij is opgegroeid met McMain, al ruim zes jaar ervaring heeft als Business Consultant en een opleiding in Business IT & Management heeft gevolgd, is Tiekink goed bekend met de trends en ontwikkelingen in relatie tot onderhoudssoftware. Geïnspireerd door zijn achtergrond, focust Tiekink in zijn nieuwe functie op innovatie, duurzaamheid en groei. Zo werkt het team achter McMain hard om weboplossingen, zoals de Digitale Monteur en McMain Online, verder door te ontwikkelen. Tiekink licht toe: “Het mooie aan het team achter McMain is, dat wij allemaal rastechneuten zijn. Daarom kunnen wij mijns inziens onze klanten goed helpen”. Om de klanten mee te nemen in de wereld van Smart Industry is McMain Software recentelijk een strategisch partnerschap aangegaan met Factory4Future. Samen werken zij momenteel aan een IoT-oplossing waarbij met behulp van een zogeheten ‘SMART’- koffer een complete fabriek in een handomdraai te automatiseren is. Met behulp van dit product wordt bewezen dat de installatie van sensoren en het gebruiken van de verzamelde informatie in een organisatie geen hogere wiskunde meer is. Met behulp van de gegenereerde data zijn op een dashboard ‘live’ alle belangrijke processen van de organisatie inzichtelijk. Volledig op afstand is vervolgens de performance, de productie-uitval en het energiegebruik nauwlettend te monitoren en, indien nodig, bij te sturen. Kortom, zoals Tiekink zegt: “Dit is dé manier van de toekomst om storingen vroegtijdig op te sporen of om prestaties van assets te meten. Een volgende stap dus op weg naar voorspellend onderhoud.”

*McMain Software is gespecialiseerd in het ontwikkelen en implementeren van innovatieve, modulaire software-oplossingen. De focus ligt daarbij sterk op onderhoudsbeheer en industriële automatisering.

Meer informatie: McMain Software, Wethouder Jansenlaan 78, 3844 DG Harderwijk, dhr. J.P. Tiekink, tel. 0341-750500, www.mcmain.nl, e-mail: jos@mcmain.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie