Walk and Talk voor werkzoekenden in Bibliotheek Noordwest Veluwe

18 oktober 2019 om 09:13 Overig Deel je nieuws

De Bibliotheek Noordwest Veluwe organiseert samen met Welzijn Putten Walk&Talk bijeenkomsten voor werkzoekenden. Tijdens Walk&Talk bijeenkomsten kunnen zij ervaringen met elkaar delen, contacten leggen en krijgen zij tips en suggesties die helpen in hun zoektocht naar een geschikte baan.

Omdat het onderwerp van september erg succesvol was, gaan we ook tijdens de Walk&Talk van 28 oktober aan de slag met elkaars sollicitatiebrief. Bij het schrijven van een sollicitatiebrief of het maken van een CV is het handig om iemand anders te vragen om er naar te kijken. Vaak ben je er zelf lang mee bezig geweest en zie je niet meer dat je een zin hebt die niet klopt of dat je iets bent vergeten te noemen in je CV. Bezoekers kunnen hun CV, een sollicitatiebrief en de daar bij behorende vacature meenemen. Bezoekers geven elkaar tips en stellen vragen om hun brieven en CV’s nog beter te maken. Als je nog nooit bij de Walk&Talk bent geweest is dit geen probleem. Iedereen die werk zoekt is welkom.

Op maandag 28 oktober zijn de deuren van de bibliotheek geopend van 09.30-11.30 uur. Om 10 uur starten we met het thema. Deelname aan de Walk&Talk is net als de koffie en thee gratis.

Kijk voor meer informatie en contactpersonen op www.bibliotheeknoordwestveluwe.nl of op www.welzijnputten.nl aanmelden is niet nodig.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie