Terry, Gert, Sietsche en Ed
Terry, Gert, Sietsche en Ed HZ

Nieuwe sponsor en bestuursleden voor SV Putten loopgroepen

18 oktober 2019 om 09:51 Overig Deel je nieuws

Op een druilerige zaterdagochtend werden in de bossen van Boeschoten weer de pijlen bevestigd voor de 1e Rusthoeveloop van het seizoen. Een trail-editie dit keer met 3 avontuurlijke routes, tussen het zwijnengewroet en soms wat water konden de deelnemers genieten van prachtige paddestoelen en verkleurend blad. Na de loop werd er gezellig nagepraat onder het genot van een broodje worst en een drankje in de kantine, topsfeer weer!

Maar de lopers van SV Putten zitten ook wel eens stil, zoals op de Algemene Ledenvergadering, die traditiegetrouw in de "bierkelder" van 1 van de trainers wordt gehouden. Hier werden vertrekkende bestuursleden bedankt voor hun inzet en    konden gelijk nieuwe bestuurders worden voorgesteld, zodat voorzitter Terry Teunissen de kar niet alleen hoeft te trekken. Hij kan voortaan rekenen op de hulp van Ed als secretaris en Sietsche als penningmeester van de vereniging. Naast dit bestuur zijn nog veel andere leden actief om van SV Putten een gezellige en goed lopende club te maken.

Verder werd een sponsorcontract ondertekend door Gert Ruitenberg, namens Ruitenberg Facilitaire Services. Hij tekende voor sponsoring van het EHBO team tijdens alle Rusthoevelopen. Op 21 december is dit "rescue team" weer present bij de wintereditie van de RHL, er zullen dan boslopen van 5 en 10km worden uitgezet en een trail van 13km. Opgave hiervoor kan via www.inschrijven.nl, voor info kijk je op sv-putten-triathlon.nl of volg ons op Facebook.

 

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie