Vertegenwoordigers van de clubs met hun cheques.
Vertegenwoordigers van de clubs met hun cheques. Rabobank Randmeren

Rabobank Putten reikt cheques ClubSupport uit

24 oktober 2019 om 13:46 Maatschappelijk Deel je nieuws

Putten- 24 oktober 2019
175 clubs deden dit jaar mee met de Rabo ClubSupport. Rabobank Randmeren verdeelt in totaal €70.000,-, waarvan €17.793,32,- in Putten.
43 verenigingen en stichtingen uit Putten deden mee. De cheques werden uitgereikt tijdens de Rabobank ledenbijeenkomst in de Vanenburg  Putten.

S.D.C. Putten ontving het hoogste bedrag: €1.065,16. Gemengde Zangvereniging de Lofstem eindigde als tweede met €858, gevolgd door De Zonnebloem Putten met €775,13.
De volledige uitslag staat op www.rabo-clubsupport.nl/randmeren/resultaten.

Stemmen
Verenigingen en stichtingen voerden campagne op sociale media om zoveel mogelijk stemmen te werven voor hun eigen club. Leden van Rabobank Randmeren konden de afgelopen tijd op hun favoriete vereniging of stichting stemmen. In totaal is er 4.248 keer gestemd in Putten. 

Samen vieren we de winst
En dat is belangrijk. Clubs en verenigingen moeten vaak creatief zijn om te kunnen voortbestaan. Terwijl ze veel meer betekenen dan alleen ontspanning bieden of mensen laten sporten. Clubs en verenigingen maken de leden, de buurt en de lokale samenleving sterker. Het is de plek waar leden samenkomen. Dat is de échte winst. We ondersteunen hen zodat zij kunnen blijven doen wat ze nu al doen. Onze wereld, buurt voor buurt, beter en sterker maken.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie