Van obesitas naar gezond gewicht

24 oktober 2019 om 14:43 Column Deel je nieuws

Toen ik op 06 oktober 2015 in contact kwam met personal trainer Joel Helms van I Am strong. Was Ik behoorlijk te zwaar en had geen energie en was mijn Vet% en BMI veel te hoog.  

Ik ben toen begonnen met een dieet van spinazie, eieren en bonen En viel elke week een 1 tot 1,5 kilo af. Door dit dieet was ik in maart al bijna 30 kilo afgevallen.

Daarna zijn we weer heel langzaam koolhydraten gaan toevoegen om te kijken hoe mijn lichaam hierop reageert.

Ik let nog steeds op wat ik elke dag eet en sport 4 keer in de week en hou nog steeds mijn gewicht stabiel. Heb nu intussen een vetpercentage wat mooi tussen de 20 en 26% blijft. Ik sport nog steeds samen met mijn personal trainer en ik ben superblij en trots op hem dat we nog steeds mooie en blijvende resultaten behalen in de training.

Als ik kijk wat er veranderd is aan mijn levensstijl ten opzichte van vijf jaar geleden dat ik nu betere keuzes kan maken op het gebied van mijn voeding, heel veel plezier heb in het sporten. Ik ben bewuster geworden van mijn levensstijl en heb veel meer energie en uithoudingsvermogen gekregen. 

De trainingen van mijn Personal Trainer zijn altijd uitdagend. Elke training is lekker afwisselend. De Personal Trainer zorgt er altijd voor dat je net een stapje extra doet om je doelen te bereiken. Door zijn passie, humor en gedrevenheid zorgt hij ervoor dat je samen met hem goede resultaten behaald en dat deze resultaten ook blijvend zijn.

Ik kies na vijf jaar nog steeds voor Personal Training, omdat ik vind dat je een goede begeleiding en klik moet hebben met de Personal Trainer en die heb ik gevonden. Samen met mijn Personal Trainer behaal ik nog steeds supermooie resultaten. Ik zou de trainingen van mijn Personal Trainer ook niet meer willen missen en ik hoop nog vele jaren samen met hem te mogen trainen.

Ik ben toch het meest trots dat ik in al die jaren dat ik nu al train met een Personal Trainer 30 kilo afgevallen ben en dat ik het er nog steeds af heb. In spiermassa aangekomen en mijn vetpercentage verlaagd is en dat we 3x de Mudmasters hebben gelopen en de 10 kilometer van Almere en Harderwijk hebben gelopen.

Wat ik nu nog zou willen bereiken samen met mijn Personal Trainer is nog een betere conditie willen opbouwen, de 10 kilometer willen lopen binnen het uur, spiermassa verder opbouwen.

Ik kan iedereen aanraden die gezonder wil worden en blijvend resultaat te behalen te gaan trainen met Personal trainer Joël Helms van I am Strong.

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie