Eerdere editie van de Bos Fair Kasteel de Vanenburg
Eerdere editie van de Bos Fair Kasteel de Vanenburg KK events

Kasteel de Vanenburg wederom podium voor de Bos Fair

26 oktober 2019 om 14:07 Evenementen Deel je nieuws

De Bos Fair zal op zaterdag 2 november a.s. voor de derde keer gehouden worden op het prachtige landgoed van Kasteel de Vanenburg.

Deze derde winterse editie van de Bos Fair, zal ook dit jaar weer het thema “Lifestyle, Brocante & Food’ hebben. Circa negentig standhouders zullen hun kraam, binnen en buiten, opstellen op het sfeervolle landgoed. De producten lopen uiteen van oud brocante tot kleding, woonaccessoires en etenswaren. 

In de tuin zal dit jaar een roofvogelshow plaatsvinden. De gehele dag zijn de dieren te bekijken en is er informatie over ze te verkrijgen. Ook zal de Bos Fair ‘hoog bezoek’ ontvangen van een wel hele oude vorstin die samen met haar minister aanwezig zal zijn. Je kunt met haar op de foto of worden toegewuifd door haar. Zij zal rondlopen op het landgoed maar ook haar thee drinken bij de knusse zit in het Kasteel. 

Natuurlijk kan elk vertrek bekeken worden van Kasteel de Vanenburg en staat het Grand Café open om een gezellige zaterdagmiddag borrel te houden. In de tuin van het Kasteel staan ook verschillende foodtrucks.

Het evenement duurt van 10:00 tot 16:00 uur. De toegangsprijs voor volwassenen bedraagt 5 euro, kinderen tot 12 jaar hebben gratis entree. Parkeren is eveneens gratis.

 

 

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie