Afbeelding
Lex van Lieshout

Huisnummerborden Knapzaksteeg mogen blijven staan

28 oktober 2019 om 12:56 Wonen

PUTTEN Twee huisnummerborden aan de Knapzaksteeg in Putten mogen blijven staan. Het tegen de plaatsing ingediende bezwaarschrift is door het college van burgemeester en wethouders ongegrond verklaard. Het college neemt daarmee het advies van de commissie bezwaarschriften over.

Wijnand Kooijmans

De borden bevinden zich bij de toegangsweg van het perceel waarvoor ze gelden. Plaatsen bij de woningen zelf is niet mogelijk, omdat deze op een afstand van bijna tweehonderd meter van de Knapzaksteeg liggen. Voor hulpdiensten en bezoekers is het belangrijk de juiste toegangsweg naar de woningen aan te geven. Daarom is plaatsing van de borden noodzakelijk.

TE HOOG De indiener van het bezwaarschrift vindt dat de borden te hoog zijn geplaatst. Hierdoor zouden bestuurders van personenauto's, mede door de aanwezige eikenbomen, geen zicht meer hebben op de Knapzaksteeg, met een verkeersonveilige situatie als gevolg.

VRIJ ZICHT De commissie gaat mee in het argument dat bestuurders al ruimschoots voor het naderen van de Knapzaksteeg vrij uitzicht hebben om te zien of deze weg veilig kan worden opgetreden. Hierbij speelt een rol dat de indiener van het bezwaarschrift niet tijdens de bijeenkomst van de commissie is verschenen om zijn bezwaren verder te onderbouwen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie