Prijswinnaar Jan van de Kamp
Prijswinnaar Jan van de Kamp Van Donkersgoed

Burgemeester maakt winnaars bekend tijdens open dag

2 november 2019 om 15:59 Overig

PUTTEN De 88-jarige Jan van de Kamp werd de winnaar van de woordzoeker rond de heropening van het gerenoveerde gemeentehuis. Hij won een mandje met streekproducten. 

Wijnand Kooijmans

Tijdens het open huis nam Van de Kamp de prijs van burgemeester Henk Lambooij in ontvangst. De winnaar van de kinderspeurtocht door het gemeentehuis wordt pas komende week getrokken.

KLEURWEDSTRIJD Burgemeester Lambooij en zijn vrouw vormden de jury van de kleurwedstrijd welke werd gehouden rond de heropening. In totaal werden er 75 kleurplaten ingestuurd. "Het was lastig een keuze te maken, maar het is gelukt", zo gaf Lambooij aan tijdens de prijsuitreiking.

Een politieauto was er voor de 2-jarige Syb van der Meulen. Een cadeaubon om voor dertig euro pannenkoeken te eten was er voor Layla van de Beek (6), Tjerk Dijkstra (9) met met zes anderen een uurtje gaan bowlen terwijl Rosalie Lubbertsen (11) vier vrijkaartjes ontving voor het Bosbad.

INDRUKKEN De open dag werd druk bezocht. Op schermen werd de bezoekers informatie verstrekt over grote projecten welke worden uitgevoerd binnen de gemeente Putten. De meesten waren onder de indruk van de gedaantewisseling welke het gemeentehuis heeft ondergaan. Open en beter toegankelijk werd vaak gegeven als oordeel. Al werd hier en daar ook wel tegen het bedrag van ruim negen miljoen aangehikt dat de verbouwing heeft gekost.

Buiten het gemeentehuis gaven politie en de buitendienst van de gemeente een inkijkje in hun werkzaamheden. Dat de politie een steunpunt heeft gekregen binnen het gemeentehuis met een eigen ingang wordt alom gewaardeerd.

De jonge prijswinnaars
De inzendingen van de kleurwedstrijd
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie