Andre Millan (zoon) , Paula Collewijn, Cesar Millan en Calvin Millan (zoon)
Andre Millan (zoon) , Paula Collewijn, Cesar Millan en Calvin Millan (zoon) Paula Collewijn

Nunspeetse Kunstenares Paula Collewijn overhandigt schilderijen aan bekende Amerikaanse hondenfluisteraar Cecar Millan

6 november 2019 om 16:07 Uitderegio Deel je nieuws

Vrijdag 1 november jl. heeft de Nunspeetse Kunstenares Paula Collewijn twee schilderijen overhandigd aan Cesar Millan. Hij was voor zijn liveshows op tour in Europa.

Cesar Millan werd op 27 augustus 1969 geboren in Mexico. Cesar Millan is een Mexicaans-Amerikaans hondenpsycholoog. Hij geniet internationale bekendheid met zijn televisie-uitzendingen op National Geographic van 'The Dog Whisperer' 'Leader of the Pack' en 'Cesar 911'. Daarnaast heeft hij verschillende boeken uitgegeven. Cesar traint mensen en rehabiliteert de honden, middels o.a. de belangrijke woorden; oefening, discipline en affectie.

De schilderijen zijn gemaakt van Daddy. Daddy was een Amerikaanse Pit Bull Terrier, een integraal onderdeel van het werk van hondentrainer Cesar Millan en zijn televisieserie Dog Whisperer.

Daddy betekende zeer veel voor Cesar Millan, de hond staat bekend om zijn rustige karakter, tolerantie voor kleinere honden en empathisch vermogen. Daddy is in 2010 overleden, en heeft 16 jaar mogen geworden.

Op de foto staan van links naar rechts: Andre Millan (zoon) , Paula Collewijn, Cesar Millan en Calvin Millan (zoon)

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie