Walk&Talk voor werkzoekenden in de Bibliotheek Noordwest Veluwe

15 november 2019 om 08:25 Overig Deel je nieuws

De Bibliotheek Noordwest Veluwe organiseert samen met Welzijn Putten Walk&Talk bijeenkomsten voor werkzoekenden. Tijdens Walk&Talk bijeenkomsten kunnen zij ervaringen met elkaar delen, contacten leggen en krijgen zij tips en suggesties die helpen in hun zoektocht naar een geschikte baan.

Op maandag 25 november is er weer een Walk&Talk. Deze bijeenkomst is de laatste van 2019 en daarom hebben Welzijn Putten en de Bibliotheek Noordwest Veluwe dit keer geen spreker op het menu staan. Tijdens de komende bijeenkomst van 25 november staan de deelnemers centraal. Er zal deze bijeenkomst aandacht worden besteedt aan het gezamenlijk kijken naar nieuwe onderwerpen voor de Walk&Talk van 2020. Zijn er zaken die jou kunnen helpen in je zoektocht naar werk en wil je hier meer over weten? Kom dan naar de Walk&Talk en dan gaan de bieb en Welzijn Putten kijken bij welke onderwerpen we sprekers kunnen zoeken. Als je benieuwd bent naar Walk&Talk en nog nooit bent geweest, dan ben je uiteraard van harte welkom.

Op maandag 25 november zijn de deuren van de bibliotheek geopend van 09.30-11.30 uur. Deelname aan de Walk&Talk is net als de koffie en thee gratis. Kijk voor meer informatie en contactpersonen op www.bibliotheeknoordwestveluwe.nl of op www.welzijnputten.nl aanmelden is niet nodig.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie