Goede doelen 2018 ondersteund door Kringloopwinkel Vereniging Over / Nodig te Putten

27 november 2019 om 14:48 Maatschappelijk Deel je nieuws

Dankzij onze ruime bekendheid  , betrokkenheid , en passie van 40 vrijwilligers konden wij Over / Nodig weer vele goede doelen ondersteunen . Wij konden dat ook doen met dankbaarheid aan de Putense inwoners die al hun nog bruikbare spullen van tafels , bankstellen etcetc en huishoudelijke artikelen afleverden - of die wij ophaalden aan huis in Putten . Vanuit de verkoop van die spullen aan Puttenaren en soms ver daarbuiten steunden wij vele Goede Doelen aan  in totaal ( 2018 )  50  organisaties .  Zoals :

Jeugd-watersport-power run-rode kruis-dierenambulance-Sameritaan-fietsen voor gezondheid-Oranje Vereniging-Historisch Genootschap-Duchenne Heroes-Inloophuis-Zorggroep project omgaan met Dementie-Fonteintjes-Theater Razzia -Het Anker-Scouting Kon Tiki-De Schauw en Elim-Zorggroep Noord-West Veluwe-Ni9ght of Light-Regionale Veteranendag-Zonnebloem-Truckfestijn-Kajuitzangers-Veluwe FM-Schaatsbaan VVV--Parelstaete-Andreaskerk-Mannenkoor-Ruimzicht-Ernst en Luim-Norschoten  al deze doelen zijn in Putten . 

Maar ook steunden wij Puttenaeren die goede doelen , zonder Strijkstok ,  begeleiden in de echt arme landen om ons heen of veraf zoals : Fakkel Kameroen-Sponserplan in Roemenie- Voedselbank Moldavie-Tuin project in Ladelund-Seibo werkgroep-Home of hope Sri Lanka-Stichting Hulphond Nederland-Hart voor Israel-Voedselpakketten Guetamala-Tonkla Youthgroup Noord-Oost Thailand -Hamin Liberia -Dignity Kosovo  en Srk Kinderhulp .  Wij danken alle vrijwilligers die onze gelden beheerd en de uitgevoerde projecten hebben begeleid in Putten en Ver daarbuiten..

Nog maals DANK AAN DE PUTTENAREN en  niet Puttenaren maar wel woonachtig in Putten voor al de goederen om het bovenstaande mogelijk te maken .

Over / Nodig Kringloopwinkel heeft goederen etc etc van diverse aard voor elke beurs aan de Dorpsstraat 97 en Engweg 21 te Putten   Tot ziens ook in 2020

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie