Winnaars welpen [groep 5 & 6] persoonlijk schooldammen
Winnaars welpen [groep 5 & 6] persoonlijk schooldammen PDC Putten

Van Panhuis opnieuw schooldamkampioen van Putten

14 december 2019 om 00:42 Overig Deel je nieuws

Na het schooldamkampioenschap van Putten werd op woensdagmiddag 11 december het persoonlijk schooldammen gehouden. Aan dit toernooi deden 24 leerlingen van de Puttense basisscholen mee. Anthony van Panhuis van school Bij de Bron werd evenals vorig jaar kampioen bij de pupillen terwijl Floris de Boer van De Akker het welpentoernooi won.

Beste scores

Voor het persoonlijk schooldammen waren de kinderen uitgenodigd die de beste scores behaalden bij het schooldamkampioenschap van Putten. Bij de pupillen groep 7 & 8 waren er veertien deelnemers van zeven verschillende basisscholen. Bij de welpen waren er tien deelnemers van vier basisscholen.

Duidelijke winnaar

Bij de pupillen was al snel duidelijk dat Anthony van Panhuis, de winnaar van vorig jaar, opnieuw de sterkste was. Hij eindigde met maar liefst drie punten meer dan Laura Waaijenberg De Schuilplaats en Kay Schifferling Van Damschool die beiden tien punten behaalden. Bij de welpen was het iets spannender maar ook hier was een duidelijke winnaar: Floris de Boer van De Akker won zes partijen en verloor een partij. Daarmee had hij voldoende voorsprong om de naaste concurrenten op afstand te houden. Op de tweede plaats eindigde Lars Willemsen De Pelikaan met tien punten en Tijm Vastenhoud De Akker werd derde.

Winnaars pupillen [groep 7 & 8] persoonlijk schooldammen
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie