Rollatordansen in De Schauw

18 december 2019 om 15:15 Zorg Deel je nieuws

Sinds november van dit jaar krijgen ouderen uit Putten de mogelijkheid aangeboden om te leren rollatordansen in De Schauw. Deze vorm van dansen is erg in opkomst bij ouderen die zich niet meer kunnen verplaatsen zonder rollator.

De volksdansvereniging Ballamus Simus uit Ermelo nam het initiatief om lessen rollatordans aan te bieden aan deze ouderen. De gemeente Putten bood subsidie aan voor 50 % van de kosten. Door de samenwerking tussen De Schauw, Ballamus Simus en dansleidster Margriet van der Putten-Pols kon het project vorige maand van start gaan.

Margriet volgde in 2014-2015 de opleiding tot instructeur rollatordans bij de Nederlandse Stichting voor Rollator Dans ( www.nsrd.nl) en geeft ook lessen in Harderwijk en Ermelo.

 

De deelnemers genieten van de activiteit en de leiding van De Schauw is blij dit project te kunnen aanbieden.

Ouderen, die graag mee willen doen, zijn van harte welkom bij de eerstvolgende lessen op maandag 6 januari en maandag 3 februari van 10.30 uur tot 11.30 uur in De Schauw. Wel graag even aanmelden. Tel: 088-0563000 en vraag naar Team Welzijn De Schauw of email: welzijn.elim.deschauw@znwv.nl

De Schauw is gevestigd aan het Schauwplein 27 in Putten.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie