WEER NIEUWE KANSEN OM TE DANSEN

31 december 2019 om 11:51 Recreatie Deel je nieuws

In januari begint er weer een nieuw jaar en daarmee komen er weer nieuwe kansen om te dansen bij volksdansgroep Ballamus Simus. Deze dansgroep wordt bezocht door zowel deelnemers uit Ermelo als uit Putten.

Sommige mensen hadden zich in het afgelopen jaar voorgenomen om toch ook eens wat te gaan doen aan gezonde beweging. Maar ja, het kwam er niet van. Kan gebeuren! En soms moet je wat overwinnen om toch van start te gaan met iets nieuws.

Nu is er weer een nieuwe kans om actief te worden. Op 29 januari 2020 wordt er in de Dialoog in Ermelo, ‘s avonds om 19.30 uur weer een open les voor beginners gegeven. Een les waar iedereen uit Putten en Ermelo welkom is en waar alle aandacht wordt gegeven aan nieuwe dansen, zodat iedereen vanaf het begin mee kan doen. Een prachtige gelegenheid om eens te proberen of dansen iets voor u is.

De dansleidster van Ballamus Simus geeft volksdanslessen aan mensen met behulp van muziek uit allerlei landen. Door de muziek word je als het ware vanzelf uitgenodigd mee te bewegen en aan de hand van heldere aanwijzingen door de dansleidster wordt dat dan dansen. Het is niet nodig om allerlei ingewikkelde dingen te kunnen: iemand met een beetje gevoel voor muziek kan dansen.

Geïnteresseerd? Kom naar de open les of kijk op de website www.ballamussimus.nl. Bellen kan ook 0341557818.

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie