Logo Kiekeboe
Logo Kiekeboe Anne-Fleur Uffen

Samenwerking Kiekeboe en Ska Kinderopvang

6 januari 2020 om 12:22 Nieuws Deel je nieuws

Amersfoort/Putten - Stichting Kinderopvang Kiekeboe Putten en Stichting Ska Kinderopvang zijn twee organisaties met hart voor kinderen in een sterk pedagogisch klimaat. Elk binnen hun eigen regio, maar beide vanuit dezelfde aspiratie: Kinderen pedagogische ondersteuning bieden om zich te ontwikkelen en klaar te stomen voor de toekomst.

Voornemen tot fusie
Bovengenoemde partijen werken al een aantal maanden samen. Om de continuïteit, de kwaliteit en innovatie van het dienstenaanbod verder te versterken, hebben de organisaties het initiatief genomen tot het verkennen van een fusie. Daarin speelt de positie als professionele partner van ouders en het maatschappelijk hart van beide organisaties een belangrijke rol.

Door de samenwerking wordt het behoud en de kwaliteit van de kinderopvang in Putten geoptimaliseerd. Kiekeboe zet nu een stap verder door een fusie te onderzoeken met als beoogd resultaat: continuïteit en innovatie wat ten goede komt voor de kinderopvang in Putten en marktpositie van beide partijen.

Verloop
Het initiatief leidt tot het voornemen om de komende maanden de mogelijkheden van de fusie te onderzoeken. De formele processen die noodzakelijk zijn om tot de fusie te komen zijn in gang gezet. Hoewel de fusie nog niet rond is, is het vertrouwen in de wederzijdse intentie groot genoeg om nu al te informeren betreft deze ontwikkeling.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie