Elly van Geest, organisator van het Top2000-feest, overhandigt een cheque van 1250 euro aan Fred Verhoef van De Voedselbank.
Elly van Geest, organisator van het Top2000-feest, overhandigt een cheque van 1250 euro aan Fred Verhoef van De Voedselbank. Marieke Michielsen

Olijfolie, koffie en 1250 euro voor Voedselbank dankzij Top2000-feest

10 januari 2020 om 14:53 Maatschappelijk

PUTTEN Het Top2000-feest van 28 december in De Huifkar was een groot succes. Driehonderd bezoekers dansten en zongen mee met de muziek uit de Top2000-lijst, die live werd gespeeld door de Puttense band NedNeed en gedraaid door dj Ben Dekker. Het feest leverde naast tien volle kratten olijfolie en oploskoffie die elke bezoeker mee moest nemen, een bedrag van 1250 euro op voor De Voedselbank. Vrijdagmiddag 10 januari overhandigde organisator van het feest, Elly van Geest, in Inloophuis 't Hart van Putten de cheque aan Fred Verhoef van De Voedselbank. Hij bedankte Van Geest voor deze mooie gift en lieten weten dat het geld goed gebruikt kan worden. Op dit moment maken 34 Puttense gezinnen gebruik van De Voedselbank. Rond de honderd Puttense gezinnen komen volgens Verhoef in aanmerking voor de producten van De Voedselbank, maar voor veel van deze gezinnen is de drempel te groot. Als het aan Elly van Geest ligt, komt er volgend jaar weer een Top2000-feest.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie