Digitale Werkplaats: vanaf nu elke week.

16 januari 2020 om 14:23 Overig Deel je nieuws

De Digitale Werkplaats van Welzijn Putten gaat veranderen. Vanaf nu kunt u elke dinsdagochtend van 09.30-11.30 uur terecht met digitale vragen. Voorheen was dit elke laatste dinsdagmiddag van de maand.

 

Technologie en digitale apparatuur zijn niet meer weg te denken, maar soms is het lastig om hier mee om te gaan. De (klein)kinderen willen best helpen om uit te leggen hoe alles werkt, maar dit gaat vaak veel te snel. Heeft u vragen over het installeren van een app? Of over hoe de routeplanner nu precies werkt? Lukt het niet meer om in uw e-mail te komen? Loop dan op dinsdagochtend even binnen bij de Digitale Werkplaats, want het is niet voor iedereen vanzelfsprekend om met digitale apparatuur aan de slag te gaan.

 

Bezoekers van de Digitale Werkplaats kunnen hun eigen telefoon, laptop of tablet meenemen zodat de vraag direct kan worden opgelost. De vrijwilligers van de computercursus Klik&Tik staan klaar om te helpen bij het beantwoorden van vragen.

 

De Digitale Werkplaats is geen les, cursus of spreekuur om grote technische problemen te verhelpen, maar een plek om korte vragen te stellen.

Mensen die graag een cursus willen volgen in het leren omgaan met de computer of tablet kunnen direct zien wat de cursus “Klik&Tik” inhoudt die Welzijn Putten en de Bibliotheek Noordwest Veluwe samen organiseren op dinsdagochtend in Stroud. Als dit is wat u nodig heeft, kunt u zich direct aanmelden.

 

De Digitale Werkplaats van Welzijn Putten is gratis toegankelijk. Voor meer informatie over de Digitale Werkplaats kan contact worden opgenomen met Tanja van Driel van Welzijn Putten via tel: 0341-357078.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie