Walk&Talk voor werkzoekenden in de Bibliotheek Noordwest Veluwe

16 januari 2020 om 15:28 Overig Deel je nieuws

De Bibliotheek Noordwest Veluwe organiseert samen met Welzijn Putten Walk&Talk bijeenkomsten voor werkzoekenden. Elke maand hebben werkzoekenden de mogelijkheid om elkaar op een vaste dag en tijd te ontmoeten. Tijdens Walk&Talk bijeenkomsten kunnen zij ervaringen met elkaar delen, contacten leggen en krijgen zij tips en suggesties die helpen in hun zoektocht naar een geschikte baan. Op maandag 27 januari is er weer van 09.30-11.30 uur een bijeenkomst in de bibliotheek in Putten. Deelname aan de Walk&Talk is, net als de koffie en thee, gratis.

 

Op 27 januari geeft  loopbaancoach Sieneke Ribberink een workshop “Talenten ontdekken”. Wat voor werk past bij mij? Hoe presenteer ik mezelf bij een werkgever? Het begint er mee dat je zelf weet wie je bent en wat je te bieden hebt.

In deze workshop gaan we hier naar kijken door te focussen op jouw talenten. Wat doe ik graag? Waar ben ik goed in? Je talenten kennen en benoemen geeft je richting in het zoeken naar vacatures. Ook helpt het om jezelf te kunnen presenteren.

 

Aan het einde van de workshop heb jij jouw  top 10 talenten helder en hoe jou dit jou helpt bij het solliciteren.

 

Op 27 januari opent de bibliotheek aan de Brinkstraat 56 in Putten om 09.30 uur haar deuren. Vanaf 10 uur verzorgt Sieneke Ribberink haar workshop. Daarna kan er tot 11.30 uur nagepraat en genetwerkt worden onder het genot van een kop koffie.

Aanmelden is niet nodig.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie