Kampioensteam PDC Putten 2017-2018
Kampioensteam PDC Putten 2017-2018 PDC Putten

PDC Putten kampioen Gelderse damcompetitie

3 maart 2018 om 10:41 Sport/sport Deel je nieuws

PUTTEN - Het clubteam van damclub PDC Putten is met groots vertoon kampioen geworden van de Gelderse damcompetitie. In de eerste klasse Noord waren de Puttenaren al voor de slotronde kampioen.

Vorige kampioenschap

Het vorige kampioenschap van de hoofdmacht van PDC Putten gaat terug tot 2009. Toen pakte het team het kampioenschap door maar liefst tien wedstrijden te winnen en éénmaal gelijk te spelen. Dit seizoen was het resultaat niet veel minder: maar liefst acht keer won PDC Putten terwijl er slechts één keer verloren werd al was die nederlaag in bepaald opzicht onnodig te noemen daar, nadat vijf van de zes partijen in een gelijkspel geëindigd waren, een kloknederlaag in een gewonnen stelling de partij én wedstrijd besliste.

Topscoorder

De tien spelers van PDC Putten hebben nagenoeg allen een positieve individuele score. Nijkerker Van de Veen is de topscoorder met veertien punten uit negen partijen. Hij maakt ook nog kans om topscoorder te worden van de gehele competitie maar dit zal mede afhangen van de resultaten in de slotronde waarbij PDC Putten nog tegen de huidige nummer drie VRD Renkum speelt.

 

website PDC Putten, https://pdcputten.nl/kampioensteam-pdc-putten/

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie