Logo
Logo Leergeld Randmeren

Leergeld Randmeren zoekt vrijwilligers!

26 januari 2020 om 22:39 Maatschappelijk Deel je nieuws

Stichting Leergeld wil kinderen, die om financiële redenen niet kunnen meedoen aan activiteiten mee laten doen! Dat lukt alleen met de hulp van vrijwilligers. Is dat iets voor jou? Lees dan verder!

Alle kinderen mogen meedoen!

Niet voor alle kinderen in Nederland is het vanzelfsprekend dat zij mee kunnen doen aan buitenschoolse activiteiten die heel normaal zijn. Denk aan een schoolreisje, een fiets om naar de middelbare school te gaan, een sportclub of de muziekles. Hun ouders kunnen dat door hun financiële situatie niet voor ze te betalen. Stichting Leergeld Randmeren wil kinderen van 4 tot 18 jaar mee laten doen en biedt ze de kans om ook mee te tellen.

Doe ook mee!

Stichting Leergeld Randmeren  is een vrijwilligersorganisatie maar daarom niet minder professioneel! Wij zijn op zoek naar vrijwilligers voor intermediair (vooral in Harderwijk) en voor het bestuur. Op de website www.leergeldrandmeren.nl is een volledige vacaturetekst te vinden. 

Je werkt in een omgeving met gedreven collega’s met een groot hart voor kinderen. Wij helpen elkaar om iedere keer weer optimaal en vooral concreet te helpen en dat geeft voldoening. Heb je affiniteit met de kinderen van Leergeld en de ambitie om samen te werken met een enthousiaste groep vrijwilligers dan zal je het zeker naar je zin hebben bij ons!

Iets voor jou?

Voel je je bijvoorbeeld aangesproken voor één van deze functies. Ga dan naar www.leergeldrandmeren.nl voor meer informatie over:

Bestuurslid benader de heer Jan van Eijsden, tel. 06 510 80 730 | j.vaneijsden@leergeldrandmeren.nl
Intermediair benader mevrouw Els van den Noort, tel. 06 10 50 36 56 | e.vandennoort@leergeldrandmeren.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie