Cabaretvoorstelling 1 februari 2020
Cabaretvoorstelling 1 februari 2020 Corné van der Stelt

Maartje & Kine met 'Hoge Noot' in theater De Dialoog Ermelo

28 januari 2020 om 13:34 Podiumkunsten Deel je nieuws

Magistrale solo’s en muzikale sketches met een flinke dosis humor! Maartje & Kine weten hun publiek te overrompelen met gepassioneerde virtuositeit, instrumentale acrobatiek, verleidelijke charmes en onuitputtelijk speelplezier. Alles wordt gecombineerd met hun geliefde klassieke muziek: van swingjazz, opera en balkan tot gipsy met elektronische invloeden, gebracht met onweerstaanbare flair en ontwapenende zelfspot. Maartje & Kine musiceren door, zélfs als de wereld vergaat. Want als de nood het hoogst is, is de muziek nabij.

‘Hoge Noot’ is de vierde landelijke theatertour van Maartje & Kine. Dit virtuoze duo is ook bekend van hun optredens bij onder andere Podium Witteman, DWDD, Top 2000 à gogo, Volgspot, Lowlands, Concert At Sea en hun columns op Radio 2 en 3FM. Ook delen ze regelmatig hun blik op de actualiteit, zoals in de ‘Groninger Rhapsody’, ruim anderhalf miljoen keer bekeken op sociale media.

De pers over Maartje en Kine: ‘De mooiste muziek, betoverende glimlachen, legs, een grote verzameling muziekinstrumenten en humor’ (Theaterkrant).

www.maartjeenkine.nl

 

zaterdag 1 februari 2020, De Dialoog in Ermelo

Aanvang 20.15 uur

Toegangsprijs € 17,00 (inclusief pauzedrankje)

 

Kaartverkoop iedere dinsdagmorgen van 10.00-12.00 uur en elke donderdag van 14.00-20.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstelling aan de kassa van De Dialoog in Ermelo.

Reserveren kan ook via www.theaterdialoogermelo.nl

 

 

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie