6 woningen Trientje Timmerstraat
6 woningen Trientje Timmerstraat Woningstichting Putten

Woningstichting Putten houdt open huis in Rimpeler

3 februari 2020 om 11:01 Nieuws Deel je nieuws

De oplevering van de eerste nul-op-de-meterwoningen in de sociale huursector in Rimpeler van Woningstichting Putten (WSP) vindt plaats op woensdag 12 februari a.s. WSP maakt daar een feestelijk moment van en houdt voor belangstellenden een open huis.

Het betreft een blok van 6 ruime eengezinswoningen aan de Trientje Timmerstraat 32 t/m 42. De woningen hebben een woonkamer met openkeuken, 3 slaapkamers en een ruime zolder. De woningen worden verwarmd door middel van een waterwarmtepomp. Dat wil zeggen dat in iedere woning via een buizensysteem grondwater wordt opgepompt op ca. 150 meter. De elektriciteit wordt opgewekt via pv-panelen op het dak.
De huur van deze woningen bedraagt 720 euro per maand. Het gedrag van bewoners bepaalt of de nul-op-de-meter gerealiseerd wordt.

Na de oplevering van deze woningen volgt nog een blok van 5 ruime eengezinswoningen en eind mei volgen 8 kleinere eengezinswoningen met een huurprijs van 607 euro per maand. Alle woningen zijn reeds verhuurd.

De feestelijkheden op 12 februari vinden ’s middags plaats vanaf 15.00 uur en de woningen zijn te  bezichtigen tot ca. 17.00 uur. Iedereen is welkom.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie