Kajuitzangers
Kajuitzangers x

Zeer geslaagde muzikale avond

3 februari 2020 om 19:11 Nieuws Deel je nieuws

Afgelopen zaterdagavond was er in een uitverkocht theater Stroud een muzikale avond welke georganiseerd was door Shantykoor de Kajuitzangers.

Het gastoptreden werd dit keer verzorgd door het dameskoor De Vrouwen van Schipper Kee uit Barneveld. Zij openden de avond wisten de zaal uitstekend te vermaken. Hierna was het de beurt aan de Kajuitzangers. De Kajuitzangers hebben de laatste maanden een aantal nieuwe liederen ingestudeerd en werden deze avond voor het eerst ten gehore gebracht.

Gezien de reacties van het enthousiaste publiek, zowel tijdens de optredens als na afloop in de foyer, bleek dat een schot in de roos. Met dank aan onze dirigent! De avond werd weer op een humoristische wijze aan elkaar gepraat door onze spreekstalmeester. Geweldig! 

Als koor zien wij terug op een zeer  geslaagde avond met dank aan het gastkoor en zeker niet te vergeten alle bezoekers! Zonder hen zou dit ook niet lukken. Mochten er mensen zijn die om wat voor reden dan ook deze avond gemist hebben, zaterdagavond 6 november is er een herkansing. Ook dan organiseert de kajuitzangers weer een muzikale avond. Tot dan!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie