Een tentoonstelling in de Kunstkelder, najaar 2019.
Een tentoonstelling in de Kunstkelder, najaar 2019. Maranke Pater

Viertal kunstenaars exposeert in de Puttense Kunstkelder

4 februari 2020 om 15:24 Kunst

PUTTEN Vier kunstenaars exposeren de hele maand februari in de Kunstkelder van Putten. Simone Stawicki, Edith van Eijden-Calis, Ans Westra en Roderique 'Dracorubio' Arisiaman laten hun meest recente werk zien.

Stawicki exposeert voornamelijk met schilderijen van acryl- of olieverf, maar ook met monotypes en gemengde technieken. Thema's als de vrouw, het landschap en het woord zijn zichtbaar in haar werk. Eerder exposeerde de kunstenares in Kopenhagen, Denemarken. Van Eijden-Calis maakt in haar werk veelvuldig gebruik van haar favoriete materiaal: klei. De kunstenares exposeert regelmatig sinds 1996. Beeldhouwen is voor kunstenares Ans Westra 'een meditatieve bezigheid waarin zij haar creatieve vermogen in kwijt kan'. Haar inspiratie haalt ze uit het zuiden van Italië waar de Oude Grieken hun sporen hebben nagelaten. Verhalenverteller en beeldmaker Arisiaman houdt zich vooral bezig met fotografie, beeldbewerkingen en illustraties. Met een achtergrond in animatie en visuele 3D-effecten creeert hij in Photoshop vele creaties.

De Kunstkelder ligt schuin tegenover Brinkstraat 69, de ingang is bij de achterzijde van het gemeentehuis. De tentoonstelling is te bezichtigen tot en met 29 februari, op dinsdag, donderdag en vrijdag van 14.00 uur tot 16.30 uur. Woensdag en zaterdag van 10.00 uur tot 12.30 uur.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie