PLUS ondernemer Dennis Dee overhandigde 250 boodschappenpakketten aan de  voedselbank afdeling Putten
PLUS ondernemer Dennis Dee overhandigde 250 boodschappenpakketten aan de voedselbank afdeling Putten PLUS

PLUS Dee schenkt 250 boodschappenpakketten aan voedselbank afdeling Putten

7 februari 2020 om 13:23 Economie Deel je nieuws

Al jaren lang kunnen de klanten van PLUS Dee Putten sparen voor een gratis boodschappenpakket. Dit jaar heeft de supermarkt extra pakketten besteld om te schenken aan de voedselbank afdeling Putten. Mooie samenwerking tussen PLUS Dee en klanten van de PLUS. Bij de kassa hebben klanten de gelegenheid om (een deel van) hun spaarzegels te doneren aan de Voedselbank. PLUS zal na de spaaractie, op basis van de gedoneerde zegels, een aantal van deze boodschappenpakketten ter beschikking stellen aan de Voedselbank! Dennis Dee van PLUS Dee Putten: “Helaas zijn er in Nederland, en dus ook in onze omgeving, nog altijd mensen die van een zeer klein budget rond moeten komen. Wij zijn blij dat wij op deze manier ons steentje bij kunnen dragen.”.
Fred Verhoef coördinator afdeling Putten gaf aan erg dankbaar te zijn en onderstreepte het belang van de schenkingen van de middenstand. “Het is broodnodig.”
Super Supermarkt Keurmerk – Lokale betrokkenheid
Het Super Supermarkt Keurmerk (SSK) is een keurmerk voor zelfstandige supermarktondernemers die lokaal betrokken en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ook zijn zij door hun betrokkenheid een meerwaarde voor de buurt.
“Ik vind het belangrijk dat mijn bedrijf het Super Supermarkt Keurmerk voert en dat wij voldoen aan de zeven thema’s . Een van de thema’s is lokale betrokkenheid”. Aldus Dennis Dee van PLUS. “Schenking van de pakketten is daar een onderdeel van. De pakketten hebben een waarde van vijftig euro per doos”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie