WCP Evenementen 2020
WCP Evenementen 2020 VVV Putten+

Winkelcentrum Putten maakt Evenementen 2020 bekend

7 februari 2020 om 14:01 Evenementen Deel je nieuws

De ondernemers in Winkelcentrum Putten vinden het belangrijk dat het centrum bruist! De winkeliers geven het winkelend publiek en de toerist graag een prettig gevoel door de gastvrijheid, kwaliteit en door een fijne beleving te bieden. Zij hebben de afgelopen maanden een programma samengesteld dat daar zeker aan zal bijdragen. Er worden in 2020 weer mooie evenementen georganiseerd.

Door de vele zelfstandige ondernemers zijn er veel mooie eigentijdse winkels met verrassend assortiment. Tijdens het winkelen in Putten wordt je geïnspireerd door mooie collecties en krijg je persoonlijk advies op het gebied van fashion, wonen, schoenen en uiterlijke verzorging. Ook kun je nog steeds gratis parkeren.

‘In combinatie met mooie evenementen maakt het dat een dag shoppen in Putten, een dag genieten is!’, aldus Henri Stoffelsen (voorzitter WCP). ‘Dit jaar zijn we weer de samenwerking aangegaan met VVV Putten+. Zij zullen in opdracht van Winkelcentrum Putten de evenementen organiseren. Veel vertrouwde WCP evenementen zijn terug te vinden op de evenementenkalender. Zo is de organisatie al druk met de voorbereidingen voor o.a. Trendzz, KIEK es Putten en zelfs al met het Winterfeest.’

Het eerste evenement wat nu op de planning staat is Putten Ruimt Op! waarbij de ondernemers hun restanten van de winter collectie aanbieden tegen lage prijsjes.

Particulieren, bedrijven, organisaties en verenigingen die het leuk vinden om aan te haken bij een evenement met een passende activiteit óf een leuk idee kunnen contact opnemen met VVV Putten+ (evenementen@winkelcentrumputten.nl).

21 & 22 febr      Putten ruimt op!

4 april                 Trendzz

13 juni                Smaakvol Putten 

11 juli                  KIEK es Putten

18 juli                  Muziek terras

23 juli                  BOERin

1 augustus          Muziek terras

21 & 22 aug        Putten ruimt op!

29 augustus       BOOM IN’ festival

12 september    Mode & Trenddag

14 november     Intocht Sinterklaas

28 november     Pietenpret

12 december     Winterfeest

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie