Afbeelding
VVV Putten

Winkelcentrum Putten heeft evenementenagenda rond

10 februari 2020 om 12:08 Winkels

PUTTEN De ondernemers in Winkelcentrum Putten vinden het naar eigen zeggen belangrijk dat het centrum bruist. Zij hebben de afgelopen maanden daarom weer een evenementenprogramma samengesteld dat daar aan moet gaan bijdragen.

,,Door de vele zelfstandige ondernemers zijn er veel mooie eigentijdse winkels met verrassend assortiment. Tijdens het winkelen in Putten wordt je geïnspireerd door mooie collecties en krijg je persoonlijk advies op het gebied van fashion, wonen, schoenen en uiterlijke verzorging. Ook kun je nog steeds gratis parkeren. In combinatie met mooie evenementen maakt het dat een dag shoppen in Putten, een dag genieten is", aldus voorzitter Henri Stoffelsen van ondernemersvereniging Winkelcentrum Putten (WCP).

,,Dit jaar zijn we weer de samenwerking aangegaan met VVV Putten+. Zij organiseren in opdracht van Winkelcentrum Putten de evenementen. Veel vertrouwde WCP-evenementen zijn terug te vinden op de evenementenkalender. Zo is de organisatie al druk met de voorbereidingen voor onder andere Trendzz, KIEK es Putten en zelfs al met het Winterfeest."

Het eerste evenement dat op de planning staat is Putten Ruimt Op! waarbij ondernemers hun restanten van de wintercollectie aanbieden tegen lage prijsjes. Particulieren, bedrijven, organisaties en verenigingen die het leuk vinden om aan te haken bij een evenement met een passende activiteit óf een leuk idee kunnen contact opnemen met evenementen@winkelcentrumputten.nl.

Evenementenkalender Putten 2020
21 en 22 februari Putten ruimt op!
4 april Trendzz
13 juni Smaakvol Putten
11 juli KIEK es Putten
18 juli Muziek terras
23 juli BOERin
1 augustus Muziek terras
21 en 22 augustus Putten ruimt op!
29 augustus Boom In' festival
12 september Mode- en Trenddag
14 november Intocht Sinterklaas
28 november Pietenpret
12 december Winterfeest

Uitgebreide informatie en een volledig overzicht van de evenementen op www.winkelcentrumputten.nl.
Bart Belterman
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie